featured image

Vindmøllepark sikring

Sikring af dine vindmøller? Mobil kameraovervågning er hurtigt leveret på stedet! Bed med det samme om et tilbud eller ring +31512544145.

 

 

Optimal sikring af dine vindmøller
Byggeriet af miljøvenlige vindparker er stærkt stigende. Ved opbygningen af vindmøller ses ofte store materiale af kostbar værdi. Udover byggekranerne er det f.eks. opbevaringen af redskaber, men også delene til vindmøllerne selv. De indeholder ofte kobberkabler og derfor bliver det, med de seneste prisstigninger, ekstra attraktivt for potentielle tyve at kigge rundt i vindparken. Herved er den immaterielle skade, som f.eks. forsinkelse af projektet eller produktionsprocessen, ofte større end den materielle skade. Tid til optimal beskyttelse af dine vindmøller.

Mobil kameraovervågning til vindmølleparker
At sørge for at dit projekt ikke bliver forsinket er en god grund til at beskytte din vindpark godt. Vores mobile overvågningskameraer, som kan sættes ind både midlertidigt og permanent, tilbyder en løsning på denne slags uønskede personer/situationer. Derudover tilbyder vi understøttende produkter, som f.eks. energiforsyning og internetforbindelse (Internet On Site) sådan at vi kan forsyne dig med sikring på alle ønskede steder. Vi går gerne i dialog med dig for at se hvilken af vores løsninger der kunne være et godt match til sikring af din vindpark!

Vores kunder