Om Kooi Security

Kooi Security tilbyder mobil overvågning og kamerasikring for sikring af byggepladser, affaldsdepoter og andre områder. Med næster 10 års erfaring og vores egen kamerasystem Unit For Observation (UFO) er vi international markedsleder i innovative løsninger for byggepladssikring.

Kooi Security har sin egen vagtcentral: Kooi Alarm Centre. I den certificerede alarmcentral analyseres og håndteres alle signaler fra alle tilsluttede overvågningskameraer, alarmsystemer og detektionsenheder. Systemerne designes, installeres og vedligeholdes af Kooi Security selv.

Den rette kombination af mennesker og teknik sørger for en fuldtids overvågning, også i tilfælde af uønskede hændelser, og vi er hele tiden på udkig efter forbedringer.

Vores hovedkontor ligger i Drachten/Holland. Derudover har vi filialer i Tyskland, Frankrig og Danmark.

Juniorsælger

Juniorsælger

Som Juniorsælger skal du være med til at udbrede kendskabet til Kooi Security og vores produkter, primært til byggebranchen, men også hos autoforhandlere i Danmark. 

Arbejdsopgaverne består i: 

·         Opsøgende salg på byggepladser og i Autohuse

·         Følge op og styrke kundeforholdet til eksisterende kunder

·         Simple serviceopgaver på de mobile sikkerhedssystemer

 

Vi søger en person, der er udadvendt med et højt energiniveau, og gerne med erfaring indenfor BtB salg. Du er entusiastisk og god til at opbygge relationer. Det vil være en fordel med kendskab til bygge- eller autobranchen. 
Du arbejder struktureret, fordi god planlægning af tiden og kundebearbejdningen er vigtige succesfaktorer. En resultat- og løsningsorienteret tilgang til jobbet er ”must”. Basale evner i Engelsk skrift og tale er nødvendigt.

Juniorsælger hos Kooi Security Scandinavia

Du tilbydes en god oplæring, og introduktion til sælger jobbet hos én af Europas førende leverandører af mobile sikkerhed systemer. Jobbet indebærer stort ansvar og frihed. Virksomhedens navn, brand og position sikrer gode forudsætninger for at få succes med opgaven. Der kan forekomme rejseaktivitet, primært til Holland hvor moderselskabet er hjemmehørende.

Lønpakke efter kvalifikationer, mobiltelefon, computer samt firmabil.

Sendes til:

info-dk@kooisecurity.com

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Danmark

Kontaktperson:

Anders Petersen

Tlf. 60 13 44 76

eller

Kennet Pedersen

Tlf. 60 13 37 62

30 april
Du kan ansøge om denne stilling indtil 1 januar

Vores kunder