featured image

Solcelleparksikring

Forebygge tyveri af solceller? Beskyt din solcellepark med mobil kameraovervågning. Bed med det samme om et tilbud eller ring +31512544145.

Undgå tyveri og vandalisme på din solcellepark
Produktionen af vedvarende energi bidrager rigtig meget til et bedre miljø i verden. Solcelleparker har her en stor andel. Men under opbygningen af solcelleparker er god sikring ofte nødvendig. Solceller, byggemaskiner og redskaber er nemlig meget følsomme over for tyveri og vandalisme. Og der er ikke noget mere ærgerligt end om morgenen at komme hen til sin solcellepark og opdage at solcellerne er stjålet. Udover at det koster mange penge at bygge alt op igen, medfører det også meget frustration, og processen med at bygge solcelleparken kan blive forsinket. Det duer ikke.

Beskyt din solcellepark med mobil kameraovervågning
Præventiv beskyttelse og at sørge for at uønskede personer forlader din solcellepark er vores specialitet. Med vores mobile overvågningskameraer beskytter vi din solcellepark på alle døgnets tidspunkter. 99% af de uønskede besøgende forlader pga. vores handlen solcelleparken. Til de øvrige hårdnakkede kriminelle sender vi opfølgning, hvad der selvfølgelig ikke beregnes ekstra omkostninger for. Vores mobile overvågningskameraer fås med en egen vedvarende energikilde, sådan at det også er muligt alle mulige steder, afsidesliggende eller ej, at beskytte din solcellepark optimalt.

Vores kunder