featured image

Skurvognssikring

Midlertidig beskyttelse af skurvognen? Kameraovervågning hurtigt leveret på stedet. Bed med det samme om et tilbud eller ring +31512544145.

Forebyg tyveri med mobile overvågningskameraer
Skurvognen. Et sted hvor der spises, drikkes, grines, men især hvor der arbejdes. En grund til at beskytte skurvognen godt mod uønskede personer og tyveri. Fraværet af vigtige materialer som befinder sig i skurvognen, kan føre til unødigt meget besvær i form af omkostninger eller forsinkelse af byggeprojektet. Her kan man tænke på byggeredskaber, byggetegninger men f.eks. også kakkelovne, printere eller akkumulatorer til solceller. Endnu en grund til at sikring af skurvognen er af stor vigtighed.

Optimal sikring af skurvognen 
Med vores mobile overvågningskameraer bliver din skurvogn beskyttet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Vores Kooi Alarm Central får en melding, når en person uden tilladelse bliver signaleret rundt om skurvognen. Ved hjælp af en båndoptagelse eller en høj sirene holdes den uønskede person på afstand af terrænet. Fra begyndelsen til og med slutningen af byggeprocessen er det muligt at lade din skurvogn sikre af os. Vælger du Kooi Security, så vælger du en innovativ beskyttelsesløsning uden ekstra omkostninger for en evt. opfølgning.

Vores kunder