Privatlivspolitik

Kooi Security & Kooi Alarm Centres fortrolighedserklæring

Kooi Security (Kooi Trading B.V.) & Kooi Alarm Centre (Kooi Service & Security Centre B.V.) tager dit privatliv meget alvorligt. Vi overholder derfor den generelle databeskyttelsesforordning. I denne privatlivspolitik kan du læse alt om, hvordan dine persondata indsamles og anvendes. Der forklares, hvor dine data bliver opbevaret. Derudover kan du også læse alt om dine rettigheder vedrørende dine data her, og hvordan du kan bruge disse rettigheder. Fortrolighedserklæringen vil undertiden ændres ved for eksempel lovændringer. Det anbefales derfor jævnligt at konsultere erklæringen.

1.  Formål for indsamling af data

Vores virksomheder indsamler persondata til de formål, der beskrives nedenfor.

Kommunikation med dig

Dine data indsamles, når du kontakter os via vores hjemmeside. På denne formular anmodes kun om de nødvendige oplysninger for at kunne kontakte dig med eksempelvis et tilbud.

Forsendelse af nyhedsbreve

Med jævne mellemrum sender vi en e-mail til vores kunder og forretningsforbindelser for at holde dig orienteret om de seneste udviklinger inden for vores virksomheder.

Google Analytics

Kooi’s hjemmesider indsamler dine data for at forbedre hjemmesiden. Det sker med Google Analytics. Disse oplysninger er anonyme og er derfor ikke knyttede til dine persondata.

Generel brug i forbindelse med virksomhedsdriften

Som en del af vores service til vores kunder har vi naturligvis også brug for dine persondata, for eksempel til levering og indsamling af (projekt)oplysninger.

2.  Modtagere af persondata

De persondata, du giver os, forbliver selvfølgelig hos os. Hvis der alligevel er tale om en underkontraheret databehandler, så sker det kun med din skriftlige samtykke. Det er bl.a. fastsat i vores databehandleraftale.

3.  Opbevaring af persondata

Persondata opbevares i henhold til den lovlige tidsfrist, for eksempel maks. fire uger for videobilleder. De lagres på vores egne sikrede servere inden for Particuliere Alarmcentrale i bygningen, eller i en sikret miljø hos Datacenter Fryslân i byen Leeuwarden.

4.  Sikring af persondata

Alle data bliver lagret sikkert og administreret af Kooi Security. Adgang til vores netværk bliver filtreret pr. bruger eller enhed. Adgang til vores hjemmeside er krypteret med et SSL-certifikat. Derudover er vores bygning udstyret med adgangskontrol og et alarmsystem, der forhindrer uautoriseret adgang til bygningen og systemerne. Kooi Security er også ISO 27001-certificeret, og der er etableret et ISMS (Information Security Management System), som alle medarbejdere er koblet op på.

5.  Ændringer

Denne fortrolighedserklæring er afstemt til brug af og mulighederne for Kooi Security’s hjemmeside og tjenester. Eventuelle justeringer og/eller ændringer på webstedet kan medføre ændringer af fortrolighedserklæringen. Det anbefales derfor jævnligt at konsultere erklæringen.

6.  Dine rettigheder

Som registreret har du selvfølgelig rettigheder vedrørende dit privatliv og dine personoplysninger, som vi har samlet nedenfor:

7.  Kontaktinformation

Hvis du ønsker at påberåbe dig nogen af de ovennævnte rettigheder eller har andre spørgsmål om anvendelse af dine data, kan vi kontaktes på nedenstående adresse:

Kooi Trading B.V.                                              Kooi Service & Security Centre B.V.
Zonnedauw 10                                                            Zonnedauw 10
NL-9202 PA Drachten                                                     NL-9202 PA Drachten
+31(0)512-544 145                                                    +31(0)512-544 910
privacy@kooisecurity.com                                       privacy@kooisecurity.com

Vores kunder