featured image

Salgsteam

Kooi Security’s salgsteam er klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Ud over det bedste med hensyn til kamerasikring og mobil overvågning, tilbyder vi god personlig service, hurtig levering og opsætning, samt udmærkede almindelige betingelser. Lige meget hvad du ønsker, finder vi gerne en teknisk løsning i forbindelse med sikring, overvågning og sikkerhed.

Salgsteam: Personlig service i højsædet
Kooi Security’s salgsteam er klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi bygger langsigtede relationer med vores kunder og fokuserer på dine specifikke ønsker. Hvert projekt vurderes individuelt, fra de mest omfattende alarmsystemer til det enkelte overvågningskamera.

Ud over de bedste produkter og tjenesteydelser i forbindelse med kameraovervågning og mobil overvågning, er vores udmærkede almindelige betingelser, hurtig levering og opsætning og den personlige service af vores vagtcentral igen og igen afgørende.

Vores salgsteam besøger dig gerne for en uforpligtende demovisning og rådgivning på stedet, overalt i verden. Sælgerne i vores internationale organisation er flersprogede.

Lav en aftale med en af vores salgskonsulenter nu:

Vores kunder