featured image

Historie

Kooi Security blev grundlagt af hollænderen Pieter Kooi i 2010. Han så store muligheder i 24/7 mobil kameraovervågning og udviklede Unit For Observation (UFO). En af verdens største vindturbineproducenter indså med det samme fordelene ved UFO alarmsystemet, og nu er Kooi Security hermed blevet markedsleder inden for Europa i forbindelse med mobil overvågning og kamerasikring.

Byggepladssikringens historie
Kooi Security blev grundlagt af hollænderen Pieter Kooi i 2010. Med udviklingen af Unit For Observation (UFO) erstattede han kostbare ronderingsvagter på byggepladser og industriområder med sikring og overvågning ved hjælp af overvågningskameraer, detektions- og alarmsystemer, som er tilknyttede en avanceret vagtcentral. Og med den teknologi fik kunderne mulighed for at spare mange penge og samtidig garanterede den både højere kvalitet og bedre overvågning!

Et af de største vindturbineproducenter i verden indså allerede dengang fordelene ved UFO alarmsystemet med kameraovervågning. Derfor er Kooi Security fra starten af tæt forbundet med vindenergibranchen og sikring af vindturbiner.

Antallet af UFO’er og medarbejdere voksede stadigt og i januar 2013 blev Kooi Security’s egen vagtcentral oprettet. Kooi Alarm Centre tilbyder kunderne nu endnu flere tjenester, bedre kvalitet og personlig service.

Med en solid basis i Holland følte det sig naturligt at udvide virksomheden i udlandet. I juni 2013 blev Kooi Security’s første udenlandske filial oprettet i den svenske by Tomelilla: Kooi Security Scandinavia AB så dagens lys.

I den periode var Kooi Security vokset ud af de eksisterende lokaler i Holland og i slutningen af 2013 flyttede de til større lokaler på Zonnedauw 10 i byen Drachten. Dette tidligere bankkontor viste sig at være det ideelle sted for Kooi Security og deres vagtcentral.

Det voksende marked og et antal år med god forretning i Tyskland lagde grunden til den anden udenlandske filial Kooi Security Deutschland GmbH i Rastede, som åbnede i oktober 2014.

I mellemtiden anvendes vores mobile overvågningssystemer i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Frankrig, Luxembourg, England, Skotland, Irland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen og Sydafrika.

Lav en aftale nu

Indhent tilbud nu

Hvorfor Kooi Security?

 

Vores kunder