featured image

Om os

Din pålidelige partner inden for byggepladssikring

Kooi Security er markedsleder inden for mobil overvågning og kameraovervågning. Vores vagtcentral er åben 24 timer i døgnet, hele året rundt. Og vores sikkerhedseksperter står klar til at yde gratis rådgivning (eventuelt på stedet). Vores løsningsrettede og professionelle service er garant for hurtig og fyldestgørende levering og opsætning.

Kooi Security
Kooi Security blev grundlagt i 2010 og fik en flyvende start med sit første mobile overvågningssystem UFO. Kooi Security blev herefter europæisk markedsleder, over 70 eksperter, fem filialer og kunder over store dele af Europa.

Med drift i Europa og Sydafrika
Kooi Security’s hovedkontor ligger i Drachten i Holland. Derudover har selskabet filialer i Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Danmark.

Vores mobile overvågningssystemer anvendes blandt andet i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Frankrig, Luxembourg, England, Skotland, Irland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen og Sydafrika.

 Markedsleder af innovative kamerasystemer
Men Kooi Security kan mere! Vi er markedsleder inden for innovative kamerasystemer. Bag kulisserne arbejder vi kontinuerligt med udviklingen af nye , innovative kamerasystemer. I de sidste år blev der eksempelvis udviklet særlige systemer til sol- og vindenergibranchen, branddetektion i affaldsindustrien og særlige løsninger til kompleks sikring af byggepladser.

Kooi Security tager gerne imod nye tekniske udfordringer når det gælder sikring, overvågning og sikkerhed.

Du er meget velkommen til at besøge os på vores utraditionelle kontor i Drachten/Holland.

Lav en aftale nu

Indhent tilbud nu

Fordele
Kooi Security, din partner i innovative kamerasystemer.

 

24/7 tilsyn på byggepladsen, placering eller system
  • Direkte og personlig kontakt
  • Forskellige abonnementer muligt
  • Ryd rapportering
  • Høj kvalitet sikkert sted
  • Protokollen metode
Kontakt

Vores kunder