Kooi Security bliver til Kooi

Udgivelsesdato: onsdag 20 maj 2020

Vi har gode nyheder. Fuld af stolthed kan vi afsløre at Kooi Security fra den 17 juni operere under et nyt navn: Kooi. Også er vi i gang med en fuld omdannelse af vores virksomhedsidentitet. Alt om vores ”rebranding” kan du læse i denne artikel, som vi løbende supplere med nyheder. På den måde er du up to date angående de sidste nyheder om Kooi.

featured image

Hvorfor et nyt navn? Denne ændring er for os et skridt fremad og ligger i forbindelse med vores rejse til en international organisation. Navnet Kooi er en stærk navn som beskriver vores styrke og som passer godt til vores fornyede positionering.

 

Retning bestemmelse

Kernevædier er grundlaget for et mærke. Derfor er det vigtigt at klarlægge disse kerneværdier, før vi ta yderligere skridt til en ny virksomhedsidentitet. Igennem forskellige sessioner og ved hjælp af vores medarbejdere fik vi hurtigt styre på vores nye værdier. Fundamentet er lagt. Vi kunne finde på et nyt navn.


Navnet: Kooi

Kooi er en kompakt navn med en stærk udtale, plus det er efternavnet af vores grundlægger.
Kooi er nemligt din pålidelige samarbejdspartner når det kommer til en mere sikre samfund uden forhindringer til at bygge vores fremtidige verden. Vores mentalitet står for fremme og hvad vi siger, gør vi også. Kort men kraftfuld, som vores nye navn. Som jeres videnpartner inden for sikkerhed og tryghed, linker vi innovative teknologiske løsninger til mange års erfaring. Vi har oplevet i de sidste 10 år at det er vejen til at vi når frem til de største succeser.

 

 

Vores logo

Til et ny navn hører et nyt logo. Dette logo er grundlaget for vores Corporate identity. Navnet Kooi vises med et symbol som står for de synsvinkler fra vores kamera. Kooi rød er vores primaire farve. Derudover har vi to andre basis farver, sort og antracit. Igennem de farver ønskede vi at realisere en stilfuld udstråling. Vores logo er kompakt og tyktrykt. Det står som et hus, er genkendeligt og har karakter! Præcis den atmosfære som passer til os. Vi er glad og stolt af resultatet! Men hvad gøre vi med vores denne flotte logo og vores nye identitet? I de kommende uger begynder denne overgang og tilføje vi de ændringer i vores identitet.

 

Vores kunder