featured image

Nyhedsartikel

Card image cap

Kooi Security bliver til Kooi

onsdag 20 maj 2020

Vi har gode nyheder. Fuld af stolthed kan vi afsløre at Kooi Security fra den 17 juni operere under et nyt navn: Kooi. Også er vi i gang med en fuld omdannelse af vores virksomhedsidentitet.

Card image cap

UFO Roadshow er tilbage!

fredag 7 februar 2020

I februar, marts og april vil vores kolleger fra det internationale salgsteam i Holland, Tyskland, Frankrig, Danmark og England være på farten med vores mobile kamera-enheder for at demonstrere dette gratis live. Du bliver straks introduceret til mangfoldigheden og kvaliteten af ​​vores muligheder for overvågning af mobilt kamera.

Card image cap

10 år Kooi Security! CEO Pieter Kooi ser muligheder for vækst i Europa ‘Jeg kan igen være pioner, en vidunderlig følelse’

torsdag 6 februar 2020

Mens han driver rundt på en luftmadras på Middelhavet træffer han beslutningen. Pieter Kooi (36) begyndte som 26-årig som selvstændig. Ti år senere indtager han det internationale marked og holder en juletale for sine 100 medarbejdere. Det rette tidspunkt at se både tilbage og fremad. Hvordan begyndte det, hvad er succesens skyggesider, og hvor drager Kooi hen?

Vores kunder