featured image

Kooi Alarmcentral

24/7 forbundet til Kooi’s vagtcentral

Kooi Alarmcentral
Kooi Alarmcentral er en 24/7 vagtcentral med venlig, personlig og kunderettet service. Vi har hovedsæde i Drachten i Holland med kontor i en bygning, der tidligere blev anvendt som bank. Bygningen har skudsikre vinduer, murene er af armeret beton, indbrudssikre foranstaltninger, højteknologisk kameraovervågning og adgangskontrol: det perfekte sted til en professionel vagtcentral. Udstyret med det mest moderne sikkerhedssystem, modstandsdygtig i tilfælde af katastrofer og kameraovervågning med backup nødfaciliteter. 

24/7 overvågning
I vagtcentralen analyseres og håndteres alle signaler fra alle tilsluttede kamerasystemer. Den rette kombination af mennesker og teknik gør det muligt at døgnovervåge byggepladsen, bygningen eller det (tekniske) system. Alle objekter overvåges aktivt døgnet rundt.

Efter gældende protokoller
Ved detektion af ubeføjede og ubudne personer gennemføres en hurtig analyse af situationen, og ud fra det bestemmes der, hvad der sker. Det kan være alt fra aktivering af sirenen til kontakt med sikkerhedsvagt eller politi, det hele sker effektivt og efter gældende protokoller. Efter hver alarmudløsning får du en rapport af vores analyse og de udførte handlinger, suppleret med tydeligt billedmateriale fra overvågningskameraerne.

Vores kommunikationsrum er PAC-certificeret i henhold til den Europæiske EN 50518 standard.

Fordele

Kooi Alarmcentral tilbyder døgnovervågning på byggepladsen, på stedet eller det (tekniske) system.