featured image

Kørepladesikring

Brug for beskyttelse af dine køreplader? Mobil kameraovervågning leveres hurtigt på stedet! Bed med det samme om et tilbud eller ring +31 512 544 145.

Undgå forsinkelse af din byggeproces med kørepladebeskyttelse
Byggeprojekter findes på steder som er ubeskyttede, afsidesliggende eller vanskelige at skærme af. Det gør det for tyve interessant at kigge efter de byggematerialer, som ligger opbevaret på dit byggeterræn. Fordi de fleste byggematerialer er lavet af kobber, jern eller metal er de attraktive for tyve at stjæle. Det gælder også for de køreplader, som ofte er lavet af metal. Og der er ikke noget mere ærgerligt end at komme hen til byggepladsen om morgenen og opdage at kørepladerne mangler. Udover at det medfører unødvendige omkostninger, skal der findes en løsning til at køre med maskiner over uhærdet jord. 

24/7 beskyttelse af dine køreplader
De mobile overvågningskameraer fra Kooi Security sørger for at dine køreplader bliver beskyttet 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen. Vores egen alarmcentral modtager en melding, hvis der er uønskede personer til stede på byggepladsen. Ved eksakt optræden, brug af en båndet optagelse eller en høj sirene forlader de uønskede personer i 99% af alle tilfælde området. I de øvrige tilfælde sender vi opfølgning (inkluderet i prisen).

Vores kunder