featured image

Erhvervsområdesikring

Kameraovervågning til dit erhvervsområde? Hurtigt leveret på stedet! Bed med det samme om et tilbud eller ring til +4560133762

Midlertidig sikring af dit erhvervsområde
Ligesom byggepladser ligger også erhvervsområder ofte på afsides steder og i læ uden sikring. Din virksomheds forråd er der til stede i form af en moderne erhvervspark med maskiner og ejendele. Tyve ser dette som en chance for at stjæle f.eks. kobber, brændstof eller andre værdifulde materialer. Det medfører megen frustration og omkostninger, men frem for alt en hel masse bøvl. Og det vil du naturligvis ikke! Heldigvis har Kooi Security fundet på innovative sikringsssystemer, sådan at du slipper for alle bekymringer. 

24/7 Kameraopsyn på erhvervsområder
De mobile overvågningskameraer kan aktivt overvåge dit erhvervsområde mod vandalisme, uønskede personer og andre kalamiteter. I vores egen certificerede private alarmcentral behandler vores kontrolrumsmedarbejdere selv alle meldinger. I de fleste tilfælde forlader de uønskede personer erhvervsområdet selv takket være eksakt optræden. Skulle en opfølgning være nødvendig, så ordner vi det uden beregning for dig.

Vores kunder