featured image

Brændstofsikring

Brug for brændstofovervågning? Mobile overvågniningskameraer leveres hurtigt på stedet. Bed med det samme om et tilbud eller ring +31512544145.

Løsninger til tyveri af brændstof 
Nu om stunder skyder brændstofpriserne voldsomt i vejret. Tyve finder det derfor interessant at kigge på maskinerne rundt omkring på erhvervsområder, industriområder eller på en afsidesliggende byggeplads og stjæle brændstof. Brændstof bliver på en snedig måde fjernet fra brændstofpumpen eller brændstoftanken. For de ansatte på byggepladsen medfører det en bunke unødige omkostninger, forsinkelse af byggeprojektet og besvær og frustration. Overvågning af brændstof er derfor i dag blevet et must.

24/7 beskyttelse mod brændstoftyveri
Vores mobile overvågningskameraer observerer konstant byggepladsen og byggematerialerne sådan at brændstoftyveri undgås. Vores certificerede private alarmcentral har 24 timer i døgnet kontrolmedarbejdere siddende bag computeren som kontrollerer al uønsket interaktion. Skulle der alligevel finde et brændstoftyveri sted, følger vores alarmcentral en protokol, ifølge hvilken den pågældende person bliver bedt om at forlade byggeområdet. Erfaringen viser at det at blive set af et overvågningskamera i sig selv er tilstrækkeligt afskrækkende til at afbryde forsøget på at stjæle brændstof.

Vores kunder